GEÇ KALMASI HAYATINA MAL OLUYORDU…

GEÇ KALMASI HAYATINA MAL OLUYORDU…

Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesine yüksek ateş, halsizlik ve bilinç bulanıklığı şikâyetleri ile başvuran 66 yaşındaki Ahmet Değirmen isimli vatandaş, yapılan yerinde müdahale sonucu ölümden döndü.

Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesine yüksek ateş, halsizlik ve bilinç bulanıklığı şikâyetleri ile başvuran 66 yaşındaki Ahmet Değirmen isimli vatandaş ölümden döndü. Rahatsızlıklarını önemsemeyen ve hastaneye gitmek istemeyen Değirmen’in yapılan kontroller sonucunda bağırsağının delik olduğu tespit edildi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kurtuluş Urgur tarafından yapılan riskli operasyon ile hayata dönen Ahmet Değirmen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

RİSKLİ AMELİYATTA KORKULAN OLMADI

Yapılan operasyona ilişkin bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kurtuluş Urgur “Ahmet Değirmen isimli hastamız hastanemize 23.07.2014 tarihinde halsizlik,  yüksek ateş, bilinç bulanıklığı ve karın ağrısı şikâyetleriyle başvurmuştur. Hastamızın bu şikâyetleri yaklaşık 4-5 gündür varmış ve maalesef hastamız tüm bu şikâyetlerine rağmen hastaneye gitmek istememiş. Hastanemizde dâhiliye hekimimiz Dr. Yılmaz Ergut’a ailesinin ısrarı ile başvuran hastamız akut batın tanısıyla tarafıma yönlendirilmiş ve acil olarak ameliyata alınmıştır. Hastamızın hastaneye geç gelmesinden kaynaklanan bu risk nedeniyle çok ciddi hayati tehlike arz eden bu ameliyatta hastamızın bağırsağında delinme ve karnında çok yaygın ve ciddi iltihap olduğu görülmüştür. Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı Dr. Mahmut Gül yönetiminde başarılı geçen ameliyat ile hastamız 12 günlük bir yoğun bakım sürecine girmiş ve sonrasında sağlığına kavuşarak hastanemizden taburcu edilmiştir” dedi.

 

“SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi vatandaşlara seslenen Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kurtuluş Urgur, “Tüm halkımızı hastalıklarını ve şikâyetlerini ihmal etmemeleri ve zamanında hastaneye başvurmaları konusunda bilgilendirmek istiyoruz. Sağlığınız bizim için önemlidir” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22